Kundeudtalelser

Her kan du se udtalelser fra nogle af vores kunder og via links se vurderinger på Håndv​ærker.dk, Byggetilbud.dk og Facebook.com


Thomas Rode​

​Projektering, ansøgning og opførelse af carport/skur med særlige brandkrav.

Thomas Rode udtaler bland andet: 

Projektet oversteg vores vildeste forventninger rent arkitektonisk og danner en smuk, diskret kontrast til de stråtækte huse på grunden.

Se hele anmeldelsen her​

Kathrine Skovdal

Totalrenovering og ombygning af villa i forbindelse med køb. 

Kathrine Skovdal udtaler: 

Super dygtig håndværker som håndterer både de store og de små opgaver meget professionelt. Holder sine aftaler og har styr på tingene. Alle stjerner herfra!​

Helle Anker

Energirenovering af 1960'er hus samt renovering af badeværelse og 1. sal.

​Helle Anker udtaler bland andet:

Super service og dygtigt håndværk
Frederik Kyed har stået for energirenovering af 1. sal, nyt badeværelse mv i vores 60’er hus – og vi er på alle måder tilfredse med resultatet. Vi har fået meget kompetent rådgivning i hele forløbet fra den indledende snak, over små og større spørgsmål til afslutning. Alle aftaler er overholdt og arbejdet er flot udført – super service og styring af projektet. Vi kan derfor kun give Frederik vores bedste anbefalinger.

Anne-Grete Bunken

Diverse reparationsarbejder samt udbedring af borebilleangreb i bærende dele af carport.

Anne-Grete Bunken udtaler:

Frederik Kyed har udført diverse reparationsarbejder, bl.a. I forbindelse med angreb af borebiller. Vi kan kun udtrykke tilfredshed med hans arbejde og vil gerne fremhæve hans ordholdenhed, opfyldelse af tidsplaner og generelle venlighed.

Lis bergman

​Professionelt og dygtige håndværker
Vi har fået lavet terrasse, nye vinduer, skunklem og meget mere - alt tip top, til aftalt pris og deadlines overholdt. God rådgivning og dialog om løsning af opgaverne. Professionelle håndværkere - søde, dygtige og efterlader alt opryddet og pænt. Varmeste anbefaling.

Lars Løgstrup

​Nyt eternittag - flot arbejde!
Kyed Byg har lagt nyt eternittag på vores hus. Resultatet er superflot og blev afsluttet til det aftalte tidspunkt. Dette på trods af flere dage med dårligt vejr. I forløbet har Frederik gjort opmærksom på mangler som efter aftale er blevet udbedret.

Jeg vil klart anbefale Kyed Byg

Kim Jepsen

​Tilbud og udførelse af skadesrapport
Frederik har hjulpet os med en meget svær Forsikringssag på vores nyindkøbte hus.
Han yder er ekstrem professionel service og er meget dygtig til sit håndværk.
Kan klart anbefales!

Ole Andersen

​Nyt Eternittag
Uge 39-41 2015 udskiftede Frederik Kyed og to medarbejdere vort 40 år gamle Eternittag. Arbejdet udførtes selv i mindste detalje til vor fulde tilfredshed, og sågar hurtigere end lovet (vejret var også godt). Hver gang jeg kom i tanke om et eller andet, viste det sig, at Frederik allerede havde tænkt over det, og som regel klaret sagen. Trods stillads etc var haven uskadt ved arbejdets afslutning. Frederik var både fagligt og menneskeligt helt i top. Vor varmeste anbefaling!

Bettina Nyrup

​Nyt tag og udnyttelse af loftrum
Vi har fået lavet nyt tag og i den forbindelse en 1. sal via udnyttelse af loftrum til 3 værelser og en stor repos. Der er etableret to store kviste, ovenlysvinduer, franske altaner, trappe mv. Derudover så er vores hus blevet filset og soklen er malet. Vi har været meget tilfredse i hele forløbet og alle aftaler er overholdt, vores ønsker er blevet efterkommet, og der har løbende været en god dialog. Vi kan virkeligt anbefale Kyed Byg v/Frederik Kyed.

Anmelder udtaler

​"Godt arbejde. Veludført. Punktlig og påregnelig.

Afgivet for udskiftning af 14 vinduer og døre"​

Anmelder udtaler

"Alle aftaler overholdt, præcis som aftalt - god kommunikation, flot finish, vi har fået hvad vi ønskede os.

Afgivet for etablering af ny terrasse"​

Anmelder udtaler

​"​Komptent faglig og overholdte alle aftaler. Samtidig et flot stykke arbejde.. kan kun anbefales.

Afgivet for udskiftning af kælderdør"​

Anmelder udtaler

​"Super service og alle aftaler overholdt. Grundigt udført arbejde og kan klart anbefales. Vi vil ikke tøve med at bruge Frederik igen.

Afgivet for etablering af nedhængt loft."