Isolering

Det kan betale sig med en ordentlig isolering. Varmeregningen falder, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre. 
 
En god isolering er mange ting. Det kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. Kyed Byg gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering.
 
Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger Kyed Byg for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

 

Papirisolering holder effektivt på varmen i boligen

Forøg husets værdi og oplev samtidig en fordelagtig besparelse ved en energirenovering af din bolig med papirisolering. Udover en besparelse på varmeregningen vil du også opleve en række andre fordele ved at isolere husets loft eller hulmure. En energi-optimering vil sørge for, at det er slut med at skrue voldsomt op for radiatorerne, sidde i træk op ad en kold og utæt ydermur, samt minimere støjgener udefra. Samtidigt med dette, så sørger et korrekt isoleret hus også for, at varmen holdes ude om sommeren. Så du vil kunne mærke forskel både sommer og vinter.

Vælg Isocell papirisolering kort fortalt:

  • Fugtbestandigt materiale – fugt påvirker ikke isoleringsevnen

  • Høj brandmodstand – beskytter konstruktionen mod brand

  • Ingen råd, svamp, mug og skadedyr – udtørrende salte modvirker angreb

  • Behagelig isolering og optimalt arbejdsmiljø

  • Bedre indeklima – Dit hus kan ånde

  • Lang erfaring – anvendt i USA siden 1892

  • Naturlig grøn profil – 90 % består af genbrug

  • Varmeskab om vinteren og køleskab om sommeren – luft trænger ikke gennem

  • Effektiv lydisolering – Lyd og luft går samme vej gennem materialer

Mindre CO2 udslip

Rockwool isoleringsmaterialer gavner miljøet. Når de er taget i brug, sparer Rockwool stenuld energi og dermed bl.a. CO2 udslip. Det betyder, at Rockwool produkterne har en positiv effekt på miljøet. Efterisoler loftet og spar CO2!
 
Miljøcertificeret
 
I vores produktion tænker vi på miljøet og ønsker at være til så lille gene for miljøet som muligt. Derfor investerer vi i miljøforbedringer, og alle tre fabrikker er miljøcertificeret efter ISO 14001. Vi har også udarbejdet en Miljøredegørelse efter EU's frivillige EMAS-ordning om miljøstyring og miljørevision.